Samsung
samsung_case_introimagesamsung_case_introimage

Vooruitstrevende Mobile Rich Media

Samsung is een vooruitstrevend merk, dus ook op het gebied van mobiel adverteren lopen ze voorop. Samen met Cheel (mediabureau van Samsung) hebben we een aantal kick-ass mobiele advertentiecampagnes geproduceerd. Vooruitstrevende uitingen, waaronder één van de eerste echte Rich Media Expandables voor mobiel. 

SOORT PROJECT  ❯  MOBILE ADVERTISING // HTML5
MIJN ROL  ❯  ART DIRECTION // DESIGN // ANIMATIE // EXECUTIE

samsung_case_GS3_coversamsung_case_GS3_cover

Beter dan jouw telefoon

De insteek van de lanceringscampagne van de Galaxy S3 was om te laten zien dat het de beste telefoon van dat moment was. Dus ook beter dan die van de gebruiker die de advertentie te zien kreeg. Met teasende copy werden gebruikers verleid te klikken op de Mobile Expandable banner.

samsung_case_006samsung_case_006
gs3_cleangs3_clean
samsung_case_GS4_coversamsung_case_GS4_cover

Ingewikkelde functies, simpele animaties

Group Play, Air View, Dual Camera. Te veel mooie nieuwe functies om uit te leggen in één advertentie. Dus hebben we ze op de meest duidelijke en snelle manier uitgelegd: simpele animaties die in 1 seconde duidelijk maken waar het om gaat.

samsung_case_007samsung_case_007
samsung_case_008samsung_case_008
samsung_case_quiz_coversamsung_case_quiz_cover

Speel de quiz en win!

Hoeveel weet jij van mobiele telefoons? En hoeveel weet jij van de Galaxy S4? Test je kennis in deze mobile-first quiz, speciaal voor de lancering van de Galaxy S4 gemaakt.

samsung_case_011samsung_case_011
samsung_case_012samsung_case_012
samsung_case_note_coversamsung_case_note_cover

Simulatie op ware grootte

De beste manier om Samsung's nieuwe Note 10.1 te ervaren is op ware grootte op je eigen scherm. Bekijk de takeover op Nu.nl en vergeet niet op de advertentie te klikken ?